Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Mazbatasını Alarak Görevine Başladı

25 gün önce

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Mazbatasını Alarak Görevine Başladı


31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanı olarak seçilen Sn.Tahsin Erdem mazbatasını alarak görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak coşkulu bir kalabalık ile birlikte belediye hizmet binasına yürüyen Başkanımız Tahsin Erdem’i vatandaşlar kapıda karşıladı. Devir teslim törenine; CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP İl, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları, belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, birim müdürleri, basın mensupları, belediye personelimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Başkanımız Sn.Tahsin Erdem törende yapmış olduğu konuşmada; 'Sizlerin huzurunda burada söz veriyorum hiçbir siyasi ayrım yapmadan, ister Zonguldak Belediyesi bünyesinde olsun ister vatandaşlarımız içinde olsun her zaman herkesin yanında olacağım. Zonguldak hizmet bekliyor, Zonguldak barışı bekliyor, Zonguldak kardeşliği bekliyor. Bütün kurumlar arasında birlik ve beraberliği sağlayacağız. Onun için bir yandan yeni istihdam alanları yaratırken diğer yandan her daim söylediğim gibi fakir-fukaranın ve garibin yanında olacağım. Biz işçinin de yanında olacağız, memurun da yanında olacağız, emeklinin de yanında olacağız, öğrencinin de yanında olacağız. Biz halkın yanında olacağız değerli arkadaşlarım.' dedi.

Program sonunda Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, devir teslim törenine katılanların tebriklerini kabul edip, Eski Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan'dan Belediye Başkanlığı görevini ve Başkanlık Mührünü devraldı.